Corona maatregelen

Beste Kledingliefhebber,
Wij zijn blij dat wij u weer in onze winkel mogen ontvangen, ook al is dit uitsluitend op afspraak. Inmiddels is de voorjaarscollectie in onze winkel gearriveerd en helpen wij u graag met een mooie garderobe. Daarnaast zijn wij nog steeds trots op onze nieuwe winkel welke wij graag aan u laten zien!
Voor het maken van een afspraak, informeren wij u graag wat mogelijk is:
  • U kunt een afspraak met ons maken via telefoon, e-mail of laat het ons weten via social media (persoonlijke) berichten.
  • Wij zijn geopend op afspraak van maandag t/m zondag van 09.00 tot 20.00 uur.
  • Er dient minimaal 4 uur te zitten tussen het maken van de afspraak en de geplande afspraak.
  • De afspraak dient tenminste te bestaan uit 10 minuten.
  • Wij mogen 2 klanten in onze winkel ontvangen.

Uiteraard volgen wij de algemene maatregelen van het RIVM in onze winkel, welke als volgt zijn:

  • Kom zoveel mogelijk alleen binnen
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van andere mensen in de winkel
  • Betaal bij voorkeur met pin
  • Voelt u zich ziek of verkouden, blijf dan alstublieft thuis
  • Pak zoveel mogelijk zelf de kleding van de plank of van het rek en breng deze zelf naar de toonbank
Wij doen onze uiterste best om de service aan te blijven bieden, die u van ons gewend bent. Met het oog op uw en onze veiligheid maken wij daarom pinapparaten, andere oppervlakten èn onze handen regelmatig schoon. Uiteraard respecteren wij de door het RIVM opgestelde maatregelingen ook en zullen onze aanwezige medewerkers gezond en fit zijn.
Wilt u liever op afstand kleding bestellen? Deze kunt u bestellen per telefoon, e-mail of via social media. Wij wisselen onze etalage geregeld met nieuwe artikelen, zodat u ook kunt ' window shoppen'.
Heeft u bij ons een bestelling geplaatst? Als service brengen wij de kleding of schoenen graag bij u thuis.
Hartelijk dank voor uw begrip!
Wouter Wehberg Mode
Wouter, Hans, Mirjam, My.
PHOTO-2020-12-29-22-44-52 10

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.