Corona maatregelen

Beste Kledingliefhebber,
 
Onze winkel mag gelukkig nog open blijven. Voor ieders veiligheid, willen wij u wel vragen om onderstaande punten in acht te nemen:
 
  • Kom zoveel mogelijk alleen binnen
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van andere mensen in de winkel 
  • Betaal bij voorkeur met pin
  • Voelt u zich ziek of verkouden, blijf dan alstublieft thuis
  • Pak zoveel mogelijk zelf de kleding van de plank of van het rek en breng deze zelf naar de toonbank
 
Wanneer u tijdens onze openingstijden voor een dichte deur staat, dan betekent dit dat wij het maximum aantal mensen in de winkel hebben rondlopen. In dat geval vragen wij u even geduld te hebben totdat andere mensen de winkel verlaten.
 
Wij doen onze uiterste best om de service aan te blijven bieden, die u van ons gewend bent. Met het oog op uw en onze veiligheid maken wij daarom pinapparaten, andere oppervlakten èn onze handen regelmatig schoon. Uiteraard respecteren wij de door het RIVM opgestelde maatregelingen ook en zullen onze aanwezige medewerkers gezond en fit zijn.
 
Wilt u graag de winkel voor u alleen met een persoonlijk advies? Dat is mogelijk, maak hiervoor een afspraak. Dit kan ook buiten de reguliere openingstijden. Wilt u liever op afstand kleding bestellen? Als service brengen wij de kleding of schoenen graag bij u thuis. Om een afspraak te maken, of iets te bestellen kunt u contact opnemen met info@wehberg.nl of bel 0412-622263.
 
 
Hartelijk dank voor uw begrip!
 
Wehberg Mode
Wouter, Hans, Mirjam, My.
the-man_5_1440x720px

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettige en goed winkelen is waar het bij Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.