boss-orange-logo

Boss Orange

Onderdeel van het grote fashion bedrijf Hugo Boss is het merk Boss Orange. Boss Orange is het merk die zich kenmerkt met jonge stoere casual heren kleding met een hoogstaande elegantie.

the-man_2_1440x720pxDit Duitse concern zorgt voor een hoog kwaliteitsniveau, zodat de lijn Boss Orange niet alleen kwalitatief hoogstaand is, maar ook een zeer comfortabele pasvorm heeft. Met de herenmode van Boss Orange laat je een stuk persoonlijkheid in jouw kleding uitstralen.

Boss Orange bij Wehberg Mode

Hugo Boss is een van de marktleiders op gebied van luxe artikelen. Niet alleen de verschillende kledingmerken zijn bekend, ook zonnebrillen, schoenen, horloges en zelfs accessoires voor mobiele telefoons. Naast Boss Orange heeft Hugo Boss ook de merken Boss Green, Hugo, Hugo Boss, Boss Black. Van deze kledinglijnen is Boss Orange t.o.v. de andere labels wilder en stoerder. Boss Orange is een zeer mooi merk voor Casual wear!

In onze winkel in Oss hebben we een ruime collectie van Boss Orange voor je geselecteerd. Wanneer je nu weinig tijd hebt, of wellicht lukt het niet om tijdens onze reguliere openingstijden bij ons langs te komen. Dan maken wij graag een aparte afspraak met je op een tijdstip dat wel in jouw agenda past.

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.