cpcompany

Enkele stuks uit onze voorjaarscollectie 2022:

Cp company hoody CP Company longsleeve CP Company overshirt CP company vest CP Company trui CP Company hoodie CP Company schipperstrui

Wil je weten of een van deze artikelen in jouw maat op voorraad is? Bel ons gerust op telefoonnummer 0412-622263.

C.P. Compani uit Bologna, Italië

C.P. Company is een Italiaans merk dat in 1975 in Bologna is opgericht door Massimo Osti. Massimo Osti werd in die tijd internationaal geroemd voor zijn revolutionaire designs, hij werd ook wel de ‘Godfather of urban sportswear’ genoemd.

Al tientallen jaren is C.P. Company een pionier in de modebranche en laat zijn collecties zien welke een mix laten zien van inspiratie uit modestijlen van de landmacht, werk- en sportmodellen. Dit gecombineerd met Italiaanse stoffen innovaties, maakt het merk C.P. Company een zeer eigentijds, stoer kledingmerk.

C. P. Company richt zich heel sterk op de stoffen. Door veel onderzoeken te doen op gebied van het verven van stoffen. Zover dat C.P. Company een van de weinig merken is die zijn diverse stoffen zelf combineert en vervolgens zelf verft. Dit is een ontzettend ingewikkelde techniek, welke zorgt ervoor dat de collecties als snel heel anders en uniek zijn.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat de kleding goed zit, en dat doet het. Massimo Osti was gaf namelijk aan dat ‘elegantie’ betekent dat je jouw outfit draagt met gemak. Oftwel het moet erg comfortabel zitten.

C.P. Company bij Wouter Wehberg in de collectie

Natuurlijk treft u ook dit seizoen de mooie kleding van C.P. Company bij Wouter Wehberg Mode in de winkel. U vindt hier een groot assortiment aan, welke uitermate geschikt is te combineren met Replay Jeans, Koll3kt, Butcher of Blue of zelfs Profuomo hemden. Wij hebben in onze webshop een beperkt deel van de collectie zichtbaar, maar kom vooral naar onze winkel voor de optimale keuzes. Wilt u alle aandacht? Maak gerust een afspraak, dit kan ook buiten de reguliere winkel openingstijden.

Bekijk de foto's om een impressie te krijgen van een deel van de collectie van C.P. Company in onze winkel.

Heb je onze Sale pagina al gezien? Hier staan onze productaanbiedingen.

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.