cpcompany

C.P. Compani uit Bologna, Italië

C.P. Company is een Italiaans merk dat in 1975 in Bologna is opgericht door Massimo Osti. Massimo Osti werd in die tijd internationaal geroemd voor zijn revolutionaire designs, hij werd ook wel de ‘Godfather of urban sportswear’ genoemd.

Al tientallen jaren is C.P. Company een pionier in de modebranche en laat zijn collecties zien welke een mix laten zien van inspiratie uit modestijlen van de landmacht, werk- en sportmodellen. Dit gecombineerd met Italiaanse stoffen innovaties, maakt het merk C.P. Company een zeer eigentijds, stoer kledingmerk.

C. P. Company richt zich heel sterk op de stoffen. Door veel onderzoeken te doen op gebied van het verven van stoffen. Zover dat C.P. Company een van de weinig merken is die zijn diverse stoffen zelf combineert en vervolgens zelf verft. Dit is een ontzettend ingewikkelde techniek, welke zorgt ervoor dat de collecties als snel heel anders en uniek zijn.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat de kleding goed zit, en dat doet het. Massimo Osti was gaf namelijk aan dat ‘elegantie’ betekent dat je jouw outfit draagt met gemak. Oftwel het moet erg comfortabel zitten.

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettige en goed winkelen is waar het bij Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.