happysocks

Happy Socks; vrolijkheid zelve

Enkel jaren geleden kwam deze Zweedse producent van speelse sokken als een wervelstorm in Nederland. Er kwam een omslag in de sokkenwereld die voor volwassenen behoorlijk traditioneel bleek te zijn. Tegenwoordig zijn details in jouw kledingoutfit cruciaal en zijn de Happy Socks erg goed te combineren met een fijne casual kleding, maar zeker ook met een klassiek pak.

Laat je verleiden door de diverse designs van Happy Socks. Dit zijn overigens ook erg geliefde cadeaus om te geven.

 

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettige en goed winkelen is waar het bij Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.