ledub

50 jaar vakmanschap van Ledûb

In het Noord-Brabantse Budel is in 1963 het overhemdenmerk Ledûb opgericht. Een oerhollands merk kun je wel zeggen. De naam is dan ook afkomstig van de plaats waar het is ontstaan, namelijk Budel omgekeerd geschreven is Ledûb. Inmiddels behoort Ledûb tot een van de grootste overhemdenmerken van Nederland.

De Pasvorm van Ledûb overhemden

De meeste overhemden van Ledûb die wij voeren hebben een modern fit. Deze pasvorm is van gemiddelde pasgrootte met een eigentijdse uitstraling. Voor de exacte afmetingen verwijzen wij je graag naar de extra informatie bij het artikel.

Uniek aan Ledûb

De overhemden van Ledûb zijn stuks voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en van 100% katoen gemaakt. De ontwerpers werken ook uitsluitend met hoogwaardig materiaal werken. Dit zorgt ervoor dat de Ledûb overhemden de meest optimale pasvorm hebben.

Ledûb bij Wehberg Mode

De collectie en hoogwaardige producten van Ledûb passen goed bij de rest van het assortiment van Wehberg Mode. Ideaal dus om te combineren met een broek van Gardeur, Sartoria Tramarossa of Boss Orange en een kolbert van Cavallaro of Stones. Tevens zijn er diverse stijlen overhemden te vinden van Ledûb, ideaal voor zowel casual als business wear.

 

Heb je weinig tijd of lukt het niet om tijdens winkeluren bij ons langs te komen? Wij maken graag een aparte afspraak met je op een tijdstip dat wel in jouw agenda past.

 

 

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettige en goed winkelen is waar het bij Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.