Stones

Stones kostuums: Mix-and-match

Het merk Stones staat voor jonge stijlvolle mode. Wij hebben een leuke collectie mix-and-match kostuums geselecteerd. Dat wil zeggen dat de blazers van Stones makkelijk te mixen en matchen zijn met de broeken van Stones of andere merken als Alberto en Gardeur. Zo krijgt jouw kostuum een persoonlijke touch.

 

Voor de mode bewuste man

Stones is een Duits merk, welke erg gericht is op comfort en kwaliteit. Ze werken veel samen met Nederlandse inkopers om zodoende een zeer passende collectie van Stones te ontwikkelen speciaal voor de Nederlandse mode bewuste man.

Wij werken al tientalen jaren samen met het merk Stones; wij ervaren de kostuums van Stones als heel comfortabel en volgens de laatste mode!

 

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettige en goed winkelen is waar het bij Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.