alberto logo

4de generatie bij Alberto

Inmiddels is de 4de generatie druk bezig om de kwaliteit en innovativiteit van het merk Alberto te waarborgen. Men weet bij Alberto heel goed wat de wensen zijn van een man, dit gebruiken ze om de broeken collectie van Alberto van hoogstaande kwaliteit te maken, maar ook met de trends van nu. De ervaring is generatie na generatie doorgegeven. Dit zien we terug in het maken van de broeken van Alberto, oog voor detail, met het juiste materiaal en de optimale pasvorm.

 

Albert Dormanns

the-man_3_1440x720pxIn 1922, 4 jaar na de oorlog richtte Albert Dormanns de Dormanns broekenfabriek op. Er moest immers iets gedaan worden met die leegstaande stoffenfabriek. Hier werden toentertijd jacks, broeken en bedrijfskleding gemaakt. Echter, 20 jaar later hebben ze de fabrieken leeggeruimd uit angst voor bommen gedurende de Tweede wereldoorlog. In kleine gemeenschapsruimtes is het bedrijf tijdens de oorlog overeind gebleven.

Toen in 1950 een nieuwe fabriek werd geopend, richtte het bedrijf zich op het maken van broeken. Later in de jaren 80 heeft het bedrijf het merk Alberto ontwikkeld, een merk voor broeken welke als innovatief en kwalitatief goed werden bestempeld.

 

Het ontstaan van het merk Alberto

Het merk Alberto groeide snel en werd zelfs internationaal goed ontvangen. In meer dan 15 landen kon men het merk Alberto in de schappen vinden.

In 2003 werd de bedrijfsnaam Albert Domanns ook aangepast in Alberto. Niet meer dan logisch, omdat de merk Alberto ondertussen het gezicht van het bedrijf was geworden.

De herencollectie bestaat uit nette broeken, modieuze modellen en een gegoten pasvorm.

Alberto bij Wehberg Mode

Al jaren werken wij zeer prettig met het merk Alberto. De broeken zitten erg goed bij een zeer brede doelgroep; jong en oud. Alberto is een Duits merk en typeert zich door hoogstaande kwaliteit en goede pasvormen. Niet voor niets worden de broeken van Alberto door zeer gedreven mensen ontworpen en ontwikkeld.

De broeken van Alberto zijn goed te combineren met diverse andere merken uit onze winkel, zoals British Indigo, Cavallaro Napoli, CP Company en Coll3ct.

 

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettige en goed winkelen is waar het bij Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.