Sartoria Tramarossa

Jeans op Sartoriale wijze

Het Italiaanse jeansmerk Sartoria Tramarossa maakt zijn spijkerbroeken 100% handgemaakt, dus op sartoriale wijze. Wat zo bijzonder is, is dat deze jeans gemaakt zijn op gerestaureerde machines uit de jaren ’50 en ’60. Juist de machines uit die tijd zorgen voor die superieure kwaliteit die Sartoria Tramarossa waarborgt.

Alle modellen jeans en broeken van Sartoria Tramarossa zijn gemaakt met veel zorg en zijn dan ook van hoogstaande kwaliteit. Er worden prachtige zachte stoffen gebruikt, die juist ook erg stevig zijn en strak van stijl. Sartoria Tramarossa heeft een bekende naam in de jeanswereld en staat zeer bekend om zijn verfijnde afwerking. Elk model heeft zijn eigen special details in washing, stiksel, verschillende selvage demin stoffen. Dit alles zorgt ervoor dat die Italiaanse touch mooi wordt geaccentueerd.

Wehberg Mode werkt al enkele jaren met veel plezier met Sartoria Tramarossa. Zij bieden broeken die vanwege de zachte stoffen heerlijk zitten, maar een super mooie pasvorm hebben. Is de broek iets te lang? Geen probleem, wij vermaken de broek voor u, zodat u optimaal gekleed op pad kunt gaan!

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.