eton

Strijkvrije Eton overhemden

Al vanaf de start, in 1928, is het doel van merk Eton om mooie overhemden te creëren van de hoogste kwaliteiten. Door een speciale bewerking in de stof zijn alle overhemden van Eton strijkarm, dit houdt in dat u de overhemden ongestreken kunt dragen. Door uw lichaamswarmte trekt het Eton overhemd kreukvrij.

Dit gaat tot zo’n 50 wasbeurten mee. Naar mate het Eton overhemd meer gewassen wordt, zul je het overhemd licht bij moeten strijken.

Eton overhemd bestaat uit 45 onderdelen

Wist jij dat een Eton shirt uit 45 onderdelen bestaat? Met veel precicie worden de hemden van Eton in elkaar gezet. Door de mooie afwerkingen in de boorden, manchetten en materiaal mag een Eton overhemd niet in jouw kast ontbreken.

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.