logo Gentiluomo bij Wehberg Mode

Gentiluomo

 

Dit voorjaar richt Gentiluomo zich wederom op creativiteit en comfort. Een mooie mix van luxe, casualwear met mooie uitgesproken en creatieve details. Zoals we gewend zijn van Gentiluomo worden mooie zachte garens en luxe materialen gecombineerd in diverse verfijnde stoffen. Hierdoor ontstaat een mooie collectie van comfortabele, stijlvolle en eigenzinnige kledingstukken.

Gentiluomo bij Wehberg Mode

De eigenzinnigheid van de geselecteerde items passen heel goed binnen het assortiment van Wehberg Mode. Kledingstukken zoals poloshirts, overhemden en truien die voorzien zijn van mooie details en afwerkingen, èn die comfortabel te dragen zijn. Wat wil je nog meer?

In onze winkel in Oss hebben we een ruime collectie van Gentiluomo voor je geselecteerd. Wanneer je tijdens onze reguliere openingstijden niet bij ons langs kunt komen, maak dan vrijblijvend een afspraak op een tijdstip dat wel in jouw agenda past. Neem hiervoor contact op met ons via email of bel ons op telefoonnummer 0412-622263.

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.