Service

Onze mode-adviseurs staan graag voor je klaar!

Kwaliteit zit ‘m echter niet alleen in merken en collecties. Ook onze service en deskundigheid zijn van het hoogste niveau.

Mode-adviseurs

Onze mode-adviseurs staan graag voor je klaar! Wij bieden een breed assortiment aan in zowel casual als business kleding van diverse merken. Enkele van deze merken zijn Butcher of Blue, Koll3kt, Gentiluomo en State of Art. Elke merk heeft een andere pasvorm en kunnen qua maat iets van elkaar afwijken. Wij helpen je graag met het adviseren van de best passende en meest actuele kleding!

Eigen Atelier

Op de eerste etage van Wehberg Mode zit ons eigen atelier. Hier werken onze coupeuses aan jouw kleding, zodat deze je nog beter past. Het maakt niet uit of het nu kleding is van het merk Boss Orange, Corneliani, Peutery, Eton of State of Art is.

Broeken inkorten of uitleggen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Bij grote drukte kan het voorkomen dat je 1 dag moet wachten, maar het wordt in ieder geval snel voor je geregeld!

Maatpak

Wil je een trouwpak of een uniek pak, of wellicht zitten jouw huidige kostuums niet comfortabel genoeg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij stellen graag jouw pak geheel samen naar jouw wensen. Jij bepaalt zelf uit welke stoffen, binnenvoering, knopen, en stiksels jouw maatpak of overhemd bestaat. Je kunt zelfs jouw initialen of trouwdatum in jouw pak of overhemd verwerken. Niets is te gek!

Op Afspraak

Zelfs buiten de winkel openingstijden kunnen wij je van dienst zijn. Wij bieden je graag de mogelijkheid voor een bezoek aan onze winkel buiten de reguliere openingstijden. Zo kun je op jouw gemak onze winkel bekijken; wij bieden casual en business kleding aan van o.a. Sartoria Tramarossa, Xacus en Eton, voor ieder wat wils. Ook collecties van andere merken zoals o.a. State of Art, Roy Robson, Eton, en Cavallaro bieden wij aan. Neem graag contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfskleding

Wij hebben ervaring in B2B leveringen bij diverse bedrijven, van kleine teams tot teams van 100+ personen. Ben je geïnteresseerd om jouw medewerkers aan te kleden? Wij kunnen je van dienst zijn met zowel zakelijke modieuse pakken als losse shirts en overhemden. Je kunt contact opnemen met onze winkel, wij maken graag een afspraak met je om je nader hierover te informeren.

Niet naar wens?

Is jouw aankoop onverhoopt niet naar wens? Dan kun je jouw aankoop altijd terug sturen of brengen in de winkel.

Wehberg-logo-Wouter-PMS

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.