Service

Onze mode-adviseurs staan graag voor u klaar!

Kwaliteit zit ‘m echter niet alleen in merken en collecties. Ook onze service en deskundigheid zijn van het hoogste niveau.

Mode-adviseurs

Onze mode-adviseurs staan graag voor u klaar! Wij bieden een breed assortiment aan in zowel casual als business kleding van diverse merken. Enkele van deze merken zijn CP Company, Butcher of Blue, Koll3lt, CP Company en State of Art. Elke merk heeft een andere pasvorm en kunnen qua maat iets van elkaar afwijken. Wij helpen u graag met het adviseren van de best passende en meest actuele kleding!

Eigen Atelier

Op de eerste etage van Wehberg Mode zit ons eigen atelier. Hier werken onze coupeuses aan uw kleding van o.a. Profuomo en Corneliani, zodat deze u nog beter past. Het maakt niet uit of het nu kleding is van het merk Boss Orange, Eton of State of Art is.

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Bij grote drukte kan het voorkomen dat u 1 dag moet wachten, maar het wordt in ieder geval snel voor u geregeld!

Maatpak

Wilt u een trouwpak of een uniek pak, of wellicht zitten uw huidige pakken niet comfortabel genoeg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij stellen graag uw pak geheel samen naar uw wensen. U bepaalt zelf uit welke stoffen, binnenvoering, knopen, en stiksels uw maatpak of overhemd bestaat. U kunt zelfs uw initialen of trouwdatum in uw pak of overhemd verwerken. Niets is te gek!

Op Afspraak

Zelfs buiten de winkel openingstijden kunnen wij u van dienst zijn. Wij bieden u graag de mogelijkheid voor een bezoek aan onze winkel buiten de reguliere openingstijden. Zo kunt u op uw gemak onze winkel bekijken; Wij bieden casual en business kleding aan van o.a. CP Company, Sartoria Tramarossa en Ledûb, voor ieder wat wils. Ook collecties van andere merken zoals o.a. State of Art, Roy Robson, Eton, en Rehab bieden wij aan. Neemt u graag contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfskleding

Wij hebben ervaring in B2B leveringen bij diverse bedrijven. Bent u geïnteresseerd om uw medewerkers aan te kleden? Wij kunnen u van dienst zijn met zowel zakelijke modieuse pakken als losse shirts en overhemden. U kunt contact opnemen met onze winkel, wij maken graag een afspraak met u om u nader hierover te informeren.

Niet naar wens?

Is uw aankoop onverhoopt niet naar wens? Dan kunt u uw aankoop altijd terug sturen of brengen in de winkel.

Wehberg-logo-Wouter-PMS

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.