Personal Shopping

Houd jij ook niet van winkelen, maar je wilt er wel goed uitzien?

Kom bij ons Personal Shoppen op afspraak!

Er zijn al diverse klanten die op afspraak bij Wehberg Mode komen winkelen. Wanneer wij weten dat je komt, kunnen wij enkele sets al voor je klaar hebben liggen. Omdat wij zorgen voor de voorbereiding, hoeft jouw bezoek aan de winkel niet lang te duren … jij past enkel nog de kledingstukken en rekent af!

Natuurlijk kan kleding vermaakt worden in ons atelier. Wanneer je een afspraak plant in de ochtend, zorgen wij dat jouw kleding die middag wordt vermaakt en die avond zelfs bij je thuis bezorgd wordt. Als dat geen service is?

 

“Zo fijn dat ze precies weten welke maat mij past en welke kleding mij goed staat! Top advies en het is niet nodig om heel veel kleding te passen.”

 

Wanneer jij het eens bent met een van onderstaande stellingen, dan is de Personal Shoppen op afspraak juist een oplossing voor jou!

  • Je wilt praktisch winkelen en niet een hele winkel doorpassen
  • Je houdt er niet van om veel tijd kwijt te zijn aan het uitzoeken van kleding
  • Een goede combinatie van kleding en sets vind je zelf moeilijk om te maken
  • Je wilt snel en vakkundig geholpen worden door adviseurs met kennis en ervaring
  • Je geniet van alle service die je bij Wehberg Mode bent gewend, denk aan vermaken, goed advies, en eventueel thuis bezorgen.

 

“Ik vond het heel fijn om de winkel op mijn tijd (doordeweekse avond) te kunnen bezoeken. Door de voorbereiding van de adviseurs bij Wehberg Mode, was ik snel klaar!”

 

Zo simpel en snel kan het dus zijn:

  1. Maak een afspraak; graag per telefoon (0412-622263). Het is prettig te weten of je voor een speciale gelegenheid kleding nodig hebt.
  2. Kom op het afgesproken moment langs en pas de kleding waarin je interesse hebt.
  3. Reken de gekochte kleding af. Neem deze mee naar huis of wanneer dit vermaakt moet worden, bezorgen wij deze diezelfde avond of de dag erna.
capone_2_1440x720px_tn

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.