Atelier in huis

Klaar terwijl u wacht.

Coupeuse

Uw Tramarossa of Rehab broek net iets te lang? Uw Eton of Bristish Indigo overhemd net iets te ruim? Het maakt niet uit of het merk nu State of Art, Boss Orange of Corneliani is, kleding vermaken is voor Wehberg Mode geen probleem!

Onze coupeuses kunnen voor u uw kleding direct aanpassen. Dit is mogelijk aangezien wij boven de winkel een atelier hebben, waar we direct voor u aan de slag kunnen!

U kunt er even op wachten of ondertussen nog even verder winkelen natuurlijk. Alleen als het vlak voor sluitingstijd is, kan het zo zijn dat we het dezelfde dag niet meer redden. In dat geval ligt uw kleding de volgende ochtend voor u klaar.

Wij doen dit kosteloos, en op afgeprijsde artikelen slechts tegen een kleine bijdrage.

Maatpak bij Wehberg Mode

Tevens kunt u bij ons maatpakken bestellen. Wij nemen graag met u uw wensen door en wij nemen uw maten af. Vervolgens laten we een compleet pak op maat, afgewerkt met uw persoonlijke wensen als borduursels van initialen of keuze van verschillende stoffen, speciaal voor u maken.

Komt het u niet uit om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen? Geen probleem, wij maken graag een afspraak met u, buiten deze tijden om!

the-man_3_1440x720px

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.