Atelier in huis

Klaar terwijl u wacht.

Coupeuse

Jouw Tramarossa of Rehab broek net iets te lang? Het Eton of Cavallaro overhemd net iets te ruim? Het maakt niet uit of het merk nu State of Art, Boss Orange of CP company is, kleding vermaken is voor Wehberg Mode geen probleem!

Onze coupeuses kunnen jouw kleding direct voor je aanpassen. Dit is mogelijk aangezien wij in de winkel een atelier hebben, waar we direct voor je aan de slag kunnen!

Je kunt er even op wachten of ondertussen nog even verder winkelen natuurlijk. Alleen als het vlak voor sluitingstijd is, kan het zo zijn dat we het dezelfde dag niet meer redden. In dat geval ligt jouw kleding de volgende ochtend voor je klaar.

Wij doen dit kosteloos, en op afgeprijsde artikelen slechts tegen een kleine bijdrage.

Maatpak bij Wehberg Mode

Tevens kun je bij ons maatpakken bestellen. Wij nemen graag met je jouw wensen door en wij nemen jouw maten af. Vervolgens laten we een compleet pak op maat, afgewerkt met jouw persoonlijke wensen als borduursels van initialen, knopen, voering of keuze van verschillende stoffen, speciaal voor je maken.

Komt het je niet uit om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen? Geen probleem, wij maken graag een afspraak met je, buiten deze tijden om!

the-man_3_1440x720px

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.