State of Art

State of Art, Nederlandse mode sinds 1987

De roots van dit Nederlandse modebedrijf liggen in 1936, toen in Lichtenvoorde een breiatelier opgestart werd voor babykleding. Door de jaren heen werd de babykleding, bovenkleding voor kinderen. En nog later bovenkleding voor
volwassenen. Eind jaren tachtig werd het merk State of Art geïntroduceerd. State of Art ontwerpt en produceert comfortabele kleding voor de actieve, sportieve man.

State of Art en de Mille Miglia

State of Art is al jaren een actief sponsor van de klassieke autosport. De liefde voor de klassiekers is in het pand waar de kleding wordt gemaakt niet te missen. Naast de State of Art collectie kun je er de State of Art Classic Porsche collection bewonderen. In een grote werkplaats worden de klassieke modellen gerestaureerd en onderhouden. Door het hele pand zie je de Porsches schitteren. Elk jaar rijdt een team van State of Art mee in de Mille Miglia (één van de grootste klassiekerraces ter wereld) en sinds 2007 is State of Art de hoofdsponsor van dit grote Italiaanse event. State of Art brengt zelfs een officiële Mille Miglia collectie uit.

State of Art

State of Art is groot geworden met pullovers, dressshirts en poloshirts. Inmiddels bestaat de collectie uit broeken, shirts, vesten, blazers, shawls, bermuda's etc. etc. Bij State of Art weet je wat je krijgt. Kwaliteit, goede pasvorm, duurzaamheid en comfort. De collecties van State of Art zijn altijd uitgevoerd in de kleuren van het moment en tegelijkertijd tijdloos. Een State of Art kledingstuk koop je voor lang en veelvuldig draagplezier. De kleur blijft goed, de pasvorm blijft ook na vaak wassen perfect en je blijft het aantrekken. De eigen signatuur van State of Art heeft gezorgd voor een grote groep fans die een State of Art-stuk van afstand uit duizenden herkennen.

De Art van het combineren

the-man_5_1440x720pxWaar State of Art in uitblinkt is het gemak waarmee je de verschillende kledingstukken met elkaar kunt combineren. Een gehele State of Art outfit is makkelijk samen te stellen en ook items van het vorige jaar kun je blijven gebruiken. Door de details aan boord, mouwen en revers kun je de verschillende kledingstukken casual en modisch over elkaar dragen. De seizoenskleuren worden gecombineerd met blijvende kleuren die nooit uit de tijd raken. Laat je adviseren door de adviseurs van Wehberg Mode die precies weten wat State of Art te bieden heeft.

 

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.