cavallaro

Cavallaro

De Italiaanse overhemden van Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli is hèt merk als het gaat om Italiaanse trendy mode. Cavallaro Napoli laat de finesse zien wat we van Italianen gewend zijn. De kleine details en afwerkingen in de overhemden van Cavallaro zijn dan ook subliem; van diverse kleuren garen en knopen tot prachtige boorden en mooie afgewerkte manchetten. Niet voor niets staat dit merk bekend om zijn tijdloze, elegante en zeker eigentijdse collecties.

the-man_5_1440x720pxDe kolberts van Cavallaro zijn comfortabel en hebben een grootste uitstraling, net als de overhemden zitten ze als gegoten! Het gebruik van mooie stoffen en mooie afwerkingen zorgt ervoor dat je zeer goed voor de dag komt.

 

Cavallaro klasse bij Wehberg Mode

De kolberts en overhemden zijn uitermate goed geschikt om zowel casual als business te dragen. Maar ook qua stijl kan Cavallaro in een klassiek moderne vorm gedragen worden of juist jong en trendy. Kortom, het merk Cavallaro Napoli heeft voor ieder wat wils.

Cavallaro Napoli is te koop bij Wehberg Mode in Oss. Onze winkel bevindt zich aan Walplein 1 in Oss, daar waar de koffie altijd klaar staat. Kom gerust langs om te kijken of het merk Cavallaro iets voor jou is. Cavallaro is heel goed te combineren met diverse andere merken die Wehberg Mode aanbiedt, zoals Butcher of Blue, Koll3kt, Corneliani, en Morse Code.

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.