Historie Wehberg Mode

Begrip in Oss sinds 1926

Sinds 1926...

De geschiedenis van Wouter Wehberg Mode begint in 1926. Daarmee is de winkel een van de weinige echt Osse winkelbedrijven die al sinds jaar en dag het Osse straatbeeld bepalen. Met de komst van Wouter Wehberg trad in 1996 de vierde generatie aan. Wouter is sinds 2005 ook eigenaar van het bedrijf.

Door steeds vooruit te kijken en modeontwikkelingen op de voet te volgen, is en blijft Wouter Wehberg Mode the place to be voor actuele mannenmode.

Door de jarenlange ervaring en een eigen atelier weet Wouter Wehberg Mode zich over de jaren heen goed te onderscheiden met een hoge service. Naast het vermaken van uw kleding (klaar terwijl je wacht), bieden we ook de mogelijkheid aan voor het maken van een afspraak buiten de winkeltijden om. We proberen online zoveel mogelijk collecties te laten zien, zodat je een beeld krijgt van datgene dat wij aanbieden. Daarnaast is het tevens mogelijk om het personeel binnen jouw bedrijf goed voor de dag te laten komen tijdens beurzen, klantbezoeken of evenementen. Als dat geen service is...

Grote merken sinds jaar en dag

Wouter Wehberg Mode heeft over de jaren heen zeker zijn strepen verdiend en niet zonder de vooraanstaande merken. Met sommige merken heeft Wouter Wehberg Mode een goede relatie op weten te bouwen. Heden ten dage bestaat de collectie van Wehberg uit merken zoals o.a. CP Company, Corneliani, Roy Robson, Sartoria Tramarossa, State of Art, Koll3kt, Profuomo, Eton, Butcher of Blue, Boss Orange en meer. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken die een mooie steen bijdragen aan de uitstraling van deze kwaliteitswinkel Wouter Wehberg Mode in Oss.

Tot ziens bij ons in de winkel (Walplein 1 in het centrum van Oss), wij staan graag voor je klaar!

95 jaar jubileum 1926-2021

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.