Butcher of Blue

Butcher of Blue bij Wouter

Butcher of blue

Butcher of Blue bij Wehberg Mode

Deel van de collectie te koop in onze online shopWebshop

Het merk Butcher of Blue is een rasecht Hollands merk, die een trendy en vintage uitstraling heeft. Er wordt goed gekeken naar mooie mode uit het verleden, maar op een verrassend en innoverende manier. Comfort is belangrijk voor de makers van deze kleding, daarom maken zij heerlijk zittende sweaters en truien zijn gemaakt van top kwaliteit Italiaanse stoffen en licht van gewicht. Deze kledingstukken zijn goed te combineren met de diverse denim artikelen voor een super mooie look.

‘The Butcher’

De naam van het merk refereert naar de bijnaam van één van de eigenaren, deze is namelijk ‘the butcher’. Dit in combinatie van met zijn passie voor jeans, denim en vintage (‘blue’) maakt de naam compleet. Met zijn passie voor vintage en denim kwam daar al snel ‘of blue’ bij, daarom liggen de roots van het bedrijf dan ook in denim.

Misschien herken je de haak in het logo? Deze symboliseert de slagershaak, welke de naam van het merk goed accentueert. Inmiddels is de ‘butcherhaak’ van Butcher of Blue heel herkenbaar.

Butcher of Blue heren kleding collectie bij Wouter Wehberg Mode

Benieuwd naar de nieuwste kledingcollectie van Butcher of Blue? Wouter Wehberg Mode heeft een brede collectie in zijn winkel hangen. In de webshop kun je een deel van de collectie bekijken en natuurlijk kopen, veilig en makkelijk. Uiteraard kun je je gekochte items kosteloos afhalen in de winkel en retourneren.