royrobson

Roy Robson

Roy Robson-Modern traditioneel

Het duitse modemerk Roy Robson is een authentiek merk en traditioneel, maar ook modern merk. Door een goede samenwerking met de medewerkers, maar ook met de diverse leveranciers geeft aan dat Roy Robson een merk is dat staat voor goede kwaliteit en hoge service. De pakken van Roy Robson zien er hierdoor traditioneel uit, maar zeker ook met moderne invloeden.

Aangezien de kolberts en kostuums van Roy Robson eindeloos te combineren zijn, is de collectie van Roy Robson ideaal voor zowel business als casual gelegenheden. De broeken en kolberts zijn voorzien van verschillende stijlen, zo zijn de Roy Robson kolberts en pantalons perfect aan te sluiten op jouw gewenste outfit van die dag. De volgende dag kun je hetzelfde kolbert weer dragen alleen met een andere Roy Robson pantalon, welke zorgt voor een andere look.

 

Mix & Match

Stel zelf of met een van onze medewerkers jouw favoriete combinatie van Roy Robson samen. Met een keuze uit diverse pantalons en kolberts van onder andere Roy Robson, stel je met gemak jouw ideale outfit van Roy Robson samen. Niet alleen met de collectie van Roy Robson is dit mogelijk, maar deze collectie past ook erg goed bij andere merken als onder andere Eton, Cavallaro, en Koll3kt. Zo maak je met gemak een match voor een zakelijke bijeenkomst, of juist voor een informele aangelegenheid.
Heb je weinig tijd of lukt het niet om tijdens winkeluren bij ons langs te komen? Wij maken graag een aparte afspraak met je op een tijdstip dat wel in jouw agenda past.

 

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.