Onze merken

Met trots presenteren wij onze merken collectie. Wij laten je graag kwalitatief goede en sterke merken zien, waar draagcomfort zeer belangrijk is. Wij ontmoeten je graag in onze winkel, zodat wij je een uitleg kunnen geven over verschillende samenstellingen en bijzonderheden. De volgende merken kun je bij ons verwachten:

Naast een uitgebreide collectie casual en business mode, bieden wij ook maatpakken aan. Zo stel je zelf je ideale pak of kostuum samen; de stoffen, knopen, voering, stijl, afwerking en meer zullen zich vormen tot een uniek op maat gemaakt pak. Wij helpen je graag door dit proces heen, zodat het kostuum als gegoten zit! Meer weten, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.