Onze merken

Met trots presenteren wij u onze merkencollectie. Wij laten u graag kwalitatief goede en sterke merken zien, waar draagcomfort zeer belangrijk is. Wij ontmoeten u graag in onze winkel, zodat wij u een uitleg kunnen geven over verschillende samenstellingen en bijzonderheden. De volgende merken kunt u bij ons verwachten:

Naast een uitgebreide collectie casual en business mode, bieden wij u ook maatpakken aan op maat gemaakt. U heeft de mogelijkheid om uw eigen ideale pak samen te stellen, want u bepaalt zelf de stoffen, knopen, voering, afwerking en meer. Wij nemen uw maten af zodat het kostuum u als gegoten zult zitten! Vraagt u ons om de mogelijkheden.

 

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.