Bedrijfskleding

U krijgt maar 1 kans om een eerste indruk achter te laten!

Het is dan ook belangrijk dat u goed voor de dag komt! Wanneer uw presentatie en uitstraling goed verzorgd is, geeft u meteen een goede eerste indruk. Wehberg Mode kan u helpen er goed en verzorgt uit te zien!

Bedrijfskleding voor 1 of meerdere personen

Niet alleen helpen wij mensen individueel, wij kunnen ook groepen helpen met het creëeren van de best passende uitstraling! Dit kan door een goed verzorgd casual outfit, denk aan een mooie broek van Meyer met pullover van bijvoorbeeld het merk Harold of State of Art of juist een overhemd van LeDûb. Ook is het mogelijk om kostuums te bestellen met bijpassende stropdassen en overhemden. Kortom, alles is mogelijk!

Wij nemen graag de tijd om met u uw wensen door te spreken. Vervolgens kunnen wij of in onze winkel of bij u op locatie alle maten opnemen om ervoor te zorgen dat de kleding een optimaal draagcomfort bevat.

Van verenigingen tot bedrijven, zowel sportief als zakelijk; alles is mogelijk!

Wehberg Mode heeft reeds jaren ervaring met het verzorgen van bedrijfskleding. De kleding is gebruikt voor medewerkers in showrooms, medewerkers die veel op beurzen staan. Maar ook sportclubs en koren, zoals onder andere de biljarters van Ouderen Vereniging Oss-Zuid en het mannenkoor De Karawanken.

the-man_2_1440x720px

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.