Bedrijfskleding

Je krijgt maar 1 kans om een eerste indruk achter te laten!

Het is dan ook belangrijk dat je goed voor de dag komt! Wanneer jouw presentatie en uitstraling goed verzorgd is, geef je meteen een goede eerste indruk. Wehberg Mode kan je helpen er goed en verzorgt uit te zien!

Bedrijfskleding voor 1 of meerdere personen

Sta je op een beurs en wil je graag dat jij of jouw complete team er goed verzorgd, en passend bij de uitstraling van jouw bedrijf, uitziet? Wij helpen je hier graag bij. Wij hebben ervaring bij meerdere bedrijven waarin een heel team in de gelijke stijl gekleed kan worden. Ook wanneer er vrouwen behoren tot het team, kunnen wij je helpen!

Zowel groepen als individueel weten wij wat je nodig hebt om in deze tijd goed voor de dag te komen! Met een uitstraling passend bij het bedrijf, eventueel met het verwerken van bedrijfslogo's. Dit kan door een goed verzorgd casual outfit, denk aan een mooie broek met overhemd en pullover van bijvoorbeeld het merk State of Art of juist een overhemd van Eton. Ook is het mogelijk om kostuums te bestellen met bijpassende stropdassen en overhemden. Eigenlijk is alles mogelijk!

Wij nemen graag de tijd om met u uw wensen door te spreken. Vervolgens kunnen wij of in onze winkel of bij u op locatie alle maten opnemen om ervoor te zorgen dat de kleding een optimaal draagcomfort bevat.

Van verenigingen tot bedrijven, zowel sportief als zakelijk; alles is mogelijk!

Wehberg Mode heeft reeds jaren ervaring met het verzorgen van bedrijfskleding. De kleding is gebruikt voor medewerkers in showrooms, medewerkers die op beurzen staan, maar ook teams en bestuurders van sportclubs en koren.

the-man_2_1440x720px

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.