Hier laten we enkele afbeeldingen zien van schoenen uit ons assortiment. Mooi te combineren met kledingmerken als Cavallaro, Koll3kt of onder een Butcher of Blue. Dit is slechts een indruk die we geven. Kom naar de winkel in Oss om de totale collectie te zien. Wehberg Mode vind je aan Walplein 1 in Oss.

Rendi Aditia van Mason Garments

Het high-end schoenenmerk Mason Garments is te koop bij Wehberg Mode. Dit schoenenlabel is opgericht in 2012 door de designer Rendi Aditia.

Toen Rendi jong was, zag hij zijn grootvader een succesvol bedrijf oprichten dat bekende familiaire waarden vertoonde als geloof, vertrouwen en liefde. Op deze manier wilde Rendi ook zijn opzetten. Zijn idealogy was dan ook dat elke medewerker binnen het bedrijf zich moet voelen als deel van de familie.

Hiermee hebben ze gebouwd aan een betrokken team dat weet hoe ze een mooie schoen op de markt zetten. Niet alleen vanwege de kwaliteit van de materialen, maar er is aan alles gedacht om de schoen zo comfortabel mogelijk te maken. De schoenen passen perfect bij diverse stijlen en casual of chique. Voor ieder een passende schoen, dus wie de schoen past...

Mason Garments bij Wehberg Mode

We kennen dit merk als high-end en oog voor detail. Een mooi italiaans design is gecombineerd met hoogstaande kwaliteit. Je kunt duidelijk de vakmanschap en kunde van de schoenmakers terugzien in de verschillende stijlen schoenen. Met trots gemaakt in Italië en vanuit Amsterdam kwam het merk tot leven doordat hier de studio is gevestigd voor het ontwerpen en ontwikkelen van de modellen.

Een ideale sneaker voor deze zomer. Zeer comfortabel en tegelijkertijd modieus. Mooi te combineren met fijne vrijetijds kleding, maar ze misstaan zeker niet op een feest met een mooie chino en kolbert. Kortom voor elke gelegenheid is de Mason Garment sneaker een goede combi.