fortezza

Fort = Fortezza

Fortezza is het Italiaanse woord voor Fort. het merk Fortezza wil de positieve elementen van een Fort verwerken in hun jassen. De jassen van het merk Fortezza zijn dan ook comfortabel en bieden optimale bescherming.

 

Fortezza bij Wehberg

Met het merk Fortezza halen we een stukje Italië naar Nederland. We zien in dat de jassen van Fortezza van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt. Zoals de Italianen goed kunnen zitten er leuke details verwerkt en hebben de jassen van Fortezza stijlvolle lijnen. Dit merk sluit uitermate goed aan bij de overige kwalitietskleidng welke Wehberg Mode aanbiedt.

In onze winkel aan Walplein 25 hebben we een ruime collectie jassen voor je hangen. Je kunt hier niet alleen kiezen uit een ruime collectie van het merk Fortezza, maar ook van andere merken zoals State of Art.

 

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.