fortezza

Fort = Fortezza

Fortezza is het Italiaanse woord voor Fort. het merk Fortezza wil de positieve elementen van een Fort verwerken in hun jassen. De jassen van het merk Fortezza zijn dan ook comfortabel en bieden optimale bescherming.

 

Fortezza bij Wehberg

Met het merk Fortezza halen we een stukje Italië naar Nederland. We zien in dat de jassen van Fortezza van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt. Zoals de Italianen goed kunnen zitten er leuke details verwerkt en hebben de jassen van Fortezza stijlvolle lijnen. Dit merk sluit uitermate goed aan bij de overige kwalitietskleidng welke Wehberg Mode aanbiedt.

In onze winkel aan Walplein 25 hebben we een ruime collectie jassen voor je hangen. Je kunt hier niet alleen kiezen uit een ruime collectie van het merk Fortezza, maar ook van andere merken zoals State of Art.

 

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettige en goed winkelen is waar het bij Wehberg Mode om draait. U wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij u kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met u op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl u wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wilt u een maatpak? Ook die kunnen wij u bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden u van dienst te zijn. Heeft u geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat u wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van gekleed in pak tot aan jeans en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.