TEST1

TEST2

TEST3

TEST4

Waar wij goed in zijn!

Service

Service

Prettig en goed winkelen is waar het bij Wouter Wehberg Mode om draait. Je wordt goed geholpen door onze mode adviseurs. Tevens bieden wij je kwalitatief goede kleding. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan lossen wij dit direct met je op!

Eigen atelier

Eigen atelier

Broeken inkorten of uitlengen, colberts innemen, knopen of plooien iets verzetten; wij kunnen dit allemaal verzorgen terwijl je wacht. Dankzij een atelier in huis, kunnen wij alle kleding op maat afstellen. Wil je een maatpak? Ook die kunnen wij je bieden!

op afspraak

Op afspraak

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om ook buiten de reguliere winkeltijden je van dienst te zijn. Heb je geen tijd om tijdens reguliere openingstijden te komen? Maak dan een afspraak voor een tijdstip dat je wèl uitkomt. Voor ons een kleine moeite, voor jou een groot plezier.

bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers goed voor de dag komen? Wij hebben reeds diverse bedrijven gekleed in bedrijfskleding. Van kostuums tot aan jeans, poloshirts en trui met opdruk, alles is hierin mogelijk.

accessoires

Onze accessoires...

Winkelen zoals het bedoeld is...

Heeft u ook zo'n hekel aan shoppen? Winkel in en winkel uit...

Bij Wehberg Mode kunt u voor een compleet outfit terecht.

Van ondermode, sokken, pyjama's tot aan manchetknopen, riemen, stropdassen en schoenen toe. Alles voor de heren!

Natuurlijk aangevuld met leuke accessoires en gadgets.

vakmanschap-button

Wehberg Mode: Vakmanschap en kwaliteit!

Al een jaar voordat de nieuwe collecties de winkel binnenkomen, zijn wij al druk aan het werk met de toekomstige mode collecties. Hierdoor zijn wij al goed op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de modewereld. Vanzelfsprekend staat vakmanschap, kwaliteit en service bij Wehberg Mode hoog in het vaandel!

Uw kleding wordt vermaakt terwijl u wacht, we geven u goed advies, waarborgen kwaliteit van de aangeboden collecties en zorgen dat wij op de hoogte zijn en blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends in de mode!

Wij zien u graag in onze winkel aan Walplein 25 in Oss!

Groet,

Wouter, Hans, Pim, Lotte, Ria en Mi.

Start opruiming!

Direct na de kerst start de opruiming bij Wehberg Mode.

Koop uw winterse outfit nu voordelig in de winkel in Oss. Kortingen worden niet gegeven op de nieuwe en basis collectie.

Nieuwsgierig? Kom langs en laat u verrassen!